Toont alle 37 resultaten

MOZZBAGS LUIERTAS RUGZAK

 

EEN LUIERTAS RUGZAK VAN MOZZ: PRAKTISCH EN VEELZIJDIG

Als je alles mee wilt nemen wat je nodig hebt voor het verzorgen van je baby is een praktische luiertas met veel vakken echt gewenst. Alle leren luiertas rugzakken van Mozz beschikken over veel opbergruimte: meerdere (elastische) binnenvakken, een of meerdere ritsvakken aan de binnenzijde en een apart steekvak met daarin een verschoningsmatje. Aan de buitenzijde nog een groter voorvak en op elke zijkant een steekvak voor bijvoorbeeld een flesje drinken voor de kleine of jezelf of een pakje doekjes. Natuurlijk hoef je niet al die vakjes te gebruiken voor babyspullen. Ook je eigen spullen kun je erin kwijt, zoals je sleutels, portemonnee of telefoon. Sommige modellen, waar een metalen oogje op de zijkant zit, zijn te combineren met een set leren strollerstraps waardoor de luiertas rugzak vast hangt aan de kinderwagen en minder makkelijk gestolen kan worden.

STIJLVOLLE LUIERTASSEN ALS PRAKTISCHE RUGZAK

De leren luiertas rugzakken van Mozz Bags zijn stoer en robuust, maar ook elegant en modieus. Ze zien er niet per definitie uit als een luiertas en ze zijn multifunctioneel. Mozz kunnen dus worden door zowel mannen als vrouwen. Het tijdloze design in combinatie met de praktische indeling maakt een leren luiertas van Mozz Bags bovendien veelzijdig. Doordat het vak waar de verschoningsmat in zit aan beide kanten voorzien is van padding is de leren rugzak als luiertas of verzorgingstas te gebruiken. Door het neutrale design kan een MOZZ luiertas rugzak later ook nog gebruikt worden als laptoptas, weekendtas of reistas. Omdat onze luiertassen van leer zijn gemaakt passen ze altijd perfect bij jouw garderobe. Het leer krijgt in de loop der jaren bovendien steeds meer karakter en dat maakt een verzorgingstas van Mozz Bags nog eens extra mooi en duurzaam.

DE KWALITEIT VAN ONZE LEREN LUIERTAS RUGZAK

Als je een verzorgingsrugzak koopt bij Mozz Bags haal je kwaliteit in huis die jarenlang meegaat. Er worden diverse leersoorten gebruikt dat zeer soepel is in gebruik. Ook de voering van de luierrugzak is vuil- en waterafstotend. De achterzijde is gemaakt van ademend materiaal en ook de beide schouderbanden zijn aan de binnenzijde voorzien van ademend materiaal. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort. Zoek je een unieke stoere luiertas rugzak? Vintage leer is dan een goede optie, maar ook een luiertas rugzak uit onze Soft Nappa serie is een prima keuze. De Soft Nappa serie is lichter van gewicht waardoor de luier tas rugzak nog prettiger draagt, ook wanneer deze gevuld is of later eventueel als laptop rugzak dienst doet. Onze luiertas rugzakken zijn verkrijgbaar als leren luiertas rugzak cognac, zwart of als navy verzorgingstas rugtas.