Welkom bij MOZZ BAGS

OVER MOZZ BAGS

Mozz Bags is een Nederlands merk dat stijlvolle leren luiertassen en verzorgingstassen ontwerpt voor eigentijdse mannen en vrouwen. De luiertassen van Mozz zijn ontworpen voor de modebewuste en ambitieuze man of vrouw met een passie voor leer. Het in 2017 opgerichte Mozz Bags heeft een authentieke stijl met tijdloze designs. De ontwerpen zijn modieus, robuust en stoer maar toch elegant. Alle luiertassen en verzorgingstassen zijn unisex en dat maakt de collecties extra bijzonder.

De Mozz luiertassen en verzorgingstassen zijn sterk en duurzaam en gemaakt van een topkwaliteit volnerf runderleer! Ze worden met de hand geproduceerd door ambachtelijke vakmensen in een Fair Trade fabriek. De fabriek is BSCI gecertificeerd en dat betekent dat er gewerkt wordt onder goede Omstandigheden en tegen een eerlijke beloning. Iedereen die aan de Mozz luiertassen werkt doet dat veilig en onder bescherming van een vakbond. Er is geen sprake van kinderarbeid.

Op de luiertassen en verzorgingstassen van Mozz Bags krijgt u een jaar garantie, maar wij kunnen u nu al verzekeren dat u er nog jarenlang plezier aan zult beleven. Het design is niet alleen tijdloos, het leer gaat er ook steeds beter uit zien naarmate het ouder wordt. Zoekt u een modieuze luiertas of verzorgingstas die zowel mannen als vrouwen kunnen gebruiken? Mozz Bags maakt uitstekende leren luiertassen en verzorgingstassen voor een betaalbare prijs die door zowel mannen als vrouwen gedragen kunnen worden.