.

Luiertas getekend Large

 

.

Luiertas getekend Pocket

 

 

 

Luiertas getekend Small

Alle luiertassen op een rijtje

 

Mozz Lovely Large

De Lovely Large is het grootste model van de collectie. De luiertas biedt genoeg ruimte voor de spullen van 1 of zelfs 2 kids.

In de binnenkant heeft de luiertas 2 ruime vakken die gescheiden worden door het vak waar het verschoningsmatje in gaat. Als extra optie past het verschoningsmatje ook nog in het andere grotere steekvak aan de binnenkant waar je normaal gesproken makkelijk luiers of kleertjes in kan stoppen.

Ook zijn er diverse elastische steekvakken voor flesje, voeding, luiers etc. Ook hier bevind zich aan de binnenkant een handig ritsvakje voor bijvoorbeeld sleutels of smartphone.

Aan de achterkant zit een handig klein ritsvakje waar snel een smartphone of wat pasjes in gedaan kunnen worden.

 

Mozz Pretty Pocket

Dit model luiertas heeft om te beginnen langere handvatten dan de large & small. Het voordeel hiervan is dat je luiertas makkelijk om de schouder kunt dragen (zelfs met bijvoorbeeld een winterjas aan).

Aan de voorzijde van de luiertas bevind zich een afsluitbaar voorvak met degelijke (onzichtbare) magneetsluiting. Voor je portemonnee, smartphone, sleutels of zelfs babydoekjes.

Op de achterzijde bevind zich een handig ritsvak. De vakken aan de voorkant en achterkant zijn beide gevoerd met water en vuil afstotend materiaal.

De binnenkant heeft één ruim vak met daarbij diverse elastische insteekvakken voor flesjes, voeding, luiers etc.
Ook is er een handig ritsvakje voor bijvoorbeeld sleutels of smartphone.

Het verschoningsmatje gaat in een apart vak.

 

Mozz Simply Small

De Simply Small is het “kleintje” in de collectie. Maar dat wil niet zeggen dat er niets in gaat. Gezien de vorm wat rechthoekig is gaat er stiekem enorm veel in.

Groot voorvak met rits en afgewerkt met een water en vuil afstotend materiaal.

Het voorvak kan gebruikt worden voor het verschoningsmatje, maar deze kan eventueel ook binnenin de tas geplaatst worden.

De binnenkant heeft een groot vak met verschillende elastische steekvakjes. Daarnaast heeft de luiertas in de binnenkant nog een extra ritsvakje voor eventueel sleutels of smartphone. Ook zit er nog een steekvak waar eventueel het verschoningsmatje in kan.

Op de achterzijde van de luiertas bevindt zich ook nog een groot vak met rits voor bijvoorbeeld je portemonnee, smartphone, sleutels of iets anders.

tassen